Lederutvikling på Fagerhaug – skolene

Lars Arild Myhr, Høgskolen Innlandet

Det er ikke bare elever som har godt av å gå på skole. Alle ansatte i en lærende organisasjon har behov for skolegang. For å være i stand til å hele tiden utvikle seg, og bli bedre, må man legge vekt på å være en lærende organisasjon. Begge Fagerhaug – skolene var godt representert på fagdag med fokus på analysearbeid. Fra Høgskolen i Innlandet kom Lars Arild Myhr og ledet oss gjennom en innholdsrik dag, med fokus på å benytte datagrunnlag for å lykkes med elevers utbytte av læringen.

Lars Arild Myhr gav oss alt fra spissformuleringer, vitser, humor og forskningsbaserte praksisfortellinger. Og på Fagerhaug er vi selvfølgelig helt enige med ham i utsagn som: “The parents are sending the best children they have (to school)! They are not keeping the bright ones at home.” Med tanke på alle de flotte barna ved skolene våre, er det tydelig at foreldre har sendt oss det beste de har!! Læring er påfyll. Påfyll gir energi. Energi gir fremdrift.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.