17- mai feiring på Fagerhaug

Som resten av landet, ble 17. mai-feiring ved Fagerhaug annerledes i år da de tradisjonelle barnetog, folketogene og store folkeansamlinger i sentrum falt ut. Gitt dagens situasjon, var vi nødt til å tenke utenfor boksen for å kunne gi elevene en 17 mai stemning innen de retningslinjene fra helsemyndighetene.

Fredag 15. mai var en stor dag på Fagerhaug fordi vi valgte å feire 17. mai «på forskudd». Elever og ansatte kom på skolen med finstasen på, norske flagg og festhumør. Som mange andre har vi valgt å legge feiringen til strømming gjennom Teams. Sang og taler ble direktesendte til elevene i hver deres klasserom. Og selv om årets feiring ble annerledes, ble det tradisjonelle 17. mai-leker også i år. Potetløp ble gjennomført i skolens lange gang. Det ble til og med delt ut over to hundre is! Her følger 17. mai taler fra dagen og en bildekavalkade fra klassene. God fornøyelse!

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.