Det ble 17. mai feiring på Fagerhaug

10 mai, 2021

På grunn av Koronasituasjonen ble det igjen en utradisjonell 17. mai-feiring på Fagerhaug. MEN!!

Med smittevern i fokus, arrangerte vi onsdag den 12. mai en mindre feiring for skoleelevene i vær fantastiske skolegård. På programmet sto det sang, dans, barnetrinn-tog, taler og leker. Vi avsluttet feiringen med å spise is og pølse.

 

Dagens tale fra elevrådslederne

Etter en velkomsthilsen ved Daglig Leder, holdt elevrådslederne ved skolene taler.

I talene kom det tydelig fram at på Fagerhaug jobber vi med å få økt bevissthet rundt alle sider av livet og samfunnet. Vi heier på inkludering, aksept for kulturelle forskjeller og ingen rom for mobbing. Vi heiet også på et trygt læringsmilj. Disse verdiene kan også leses her

Opptak av hele talen finner dere ved å følge lenken https://youtu.be/v0f5gbgRW-0

Potpurri kor sang

Etter noen dager med sangøving, ledet Ingvild Skulbørstad et kor bestående av noen klasser fra barnetrinnet ved Fagerhaug International School. De fremførte med stor innlevelse et potpurri bestående av gode klassiske 17. mai-sanger.Â

De var sangglade og flinke!

Barnetrinnet i tog til Stjørdal bosenter og Halsen Sykehjem

Vi svikter aldri de eldre 🙂

Vi har en tradisjon på Fagerhaug som går ut på å besøke de eldre når vi feirer nasjonaldagen. For å kunne opprettholde forsvarlig smittevern var det barnetrinnet fra Fagerhaug kristne skole og den Internasjonale skolen, som gikk i tog på ulike tidspunkt til Stjørdal bosenter og Halsen Sykehjem. De sang og danset for de eldre. Noe de eldre satte stor pris på. Se https://youtu.be/3ZDkWBBYEIQ

 

Se flere bilder av feiringen

0 kommentarer