Skolestart ved Fagerhaug skolene.

Velkommen til nytt skoleår

Mandag 17. august klokken 08.30 starter nytt skoleår for alle elevene ved Fagerhaug – skolene. I år har vi litt annerledes oppstart:

Alle ansatte har T-skjorter som viser hvilken skole de tilhører, og alle kontaktlærere har plakat med klassetrinn, som elevene stiller opp ved. Barn som trenger en forelder sammen med seg skal få stille opp sammen med denne.

Foreldre som ønsker å følge sitt barn inn i skolebygningen, bes henvende seg til administrasjonen i forkant for registrering.

Rektorene ønsker alle velkommen utendørs og vi har en hyggelig overraskelse til 1. trinns elevene!

Skolebussene går som vanlig, og skolerutene finner du ved å klikke på denne lenken: www.atb.no/skoleruter

Angående smittevern:

Alle skolene i Norge er fremdeles i gul sone. Det innebærer at vi fremdeles følger smittevernsreglene og har derfor forsterket renholdsrutiner slik det var ved gjenåpning i april/mai.

Dere foreldre skal vite at alle ansatte er godt trent i smittevernrutiner, og vi ber alle foresatte se informasjon om dette på følgende lenke:

https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/trafikklysmodell-for-smitteverntiltak-for-barnehager-og-skoler/

Tiltakene handler om smittebegrensning og like viktig  smittesporing. Husk at dere foreldre må ha lav toleranse for å holde barn med sykdom hjemme, kommunisere med skolen hvis dere har vært/er på reise eller må i karantene.  Videre skal foreldrer kommunisere tydelig til skolen om barn har allergi med påfølgende luftveisplager.

Vi ser frem til å ønske nye og «gamle» elever velkommen til nytt skoleår!!

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.