Mor Lillian; så utrolig fornøyd med Fagerhaug

17 des, 2021

Vi har tatt en prat med Lillian Trælnes Danielsen, mor til Linnea som gikk 10. trinn på FKS i fjor.

Linnea begynte på FKS i 10. trinnet fordi hun trivdes ikke på skolen hun gikk og vi mente et miljøskifte ville være bra.

Vi hadde hørt mye bra om Fagerhaug, og bestemte oss for å ta kontakt for å undersøke muligheten for å flytte Linnea over dit. Vi ble godt mottatt, og fikk en veldig god omvisning. Skolen var nyoppusset og flott, med en skikkelig fin kantine. Alt dette ga et veldig positivt inntrykk. 

Allerede fra første skoledag så merket vi at Linnea ble sett som enkeltmenneske og tatt hensyn til. Kontaktlærer Liesl Krøke tok veldig godt imot Linnea, og det samme gjorde de andre lærerne.

Det at klassene er mindre enn i den offentlige skolen, gjør at lærerne har tid og overskudd til hver enkelt elev, og dette skapte den trygghet og trivsel som jenta vår trengte.  For Linnea sin del, så slo det meget positivt ut på karakterene også, hun gikk opp i alle karakterer, og matematikk som hun hadde slitt med tidligere, ble også et fag hun kjente mestring i. Her gjorde lærer Liv Heidi Lund en god innsats, hun brukte tid på Linnea, og det ga resultater! 

På Fagerhaug hadde klassene morgensamling hver dag, noe Linnea likte godt.  En annen veldig positiv opplevelse er at på Fagerhaug er det rom for å være som du er. Vi følte ikke noe press ifm utseende eller klesstil. Her er alle bra nok som de er. Det var en god opplevelse, som ga trygghet og trivsel.

 

Vi kommer alltid til å huske skoleavslutningen for 10. trinn.
Den var vakker og rørende.

Lillian Trælnes Danielsen

Mor

Vi kommer alltid til å huske skoleavslutningen for 10. trinn. Den var vakker og rørende, sier Lillian. At så mange lærere spiller og synger for elevene som gikk i 10.trinn, var helt fantastisk. Og kontaktlærer Liesl hadde skrevet litt om hver enkelt elev, det var helt utrolig å høre hva hun hadde lært om Linnea på et år. Du føler virkelig at hver enkel elev blir sendt til videregående skole med en god dose selvtillit i bagasjen!

Når går Linnea på Ole Vig vgs, i Helse og oppvekstfag, for å bli ambulansesjåfør. Men hun har fortsatt god kontakt med klassekameratene fra FKS, de ble en fin sammensveiset gjeng.

Vi er skikkelig glade for at vi valgte Fagerhaug, vi skulle gjort det mye tidligere, sprudler mor Lillian. 

Nå er det lillebror Trygve sin tur. Han har valgt å starte på ungdomsskolen på  Fagerhaug til neste skoleår, når han er ferdig i 7.trinn på Lånke.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.