Fagerhaug kristne skole feirer 20 år

18 nov, 2021

Fagerhaug kristne skole feirer 20 årsjubileum

 

Tenkt at det har gått 20 år siden Fagerhaug så dagens lys for første gang. Vi benytter anledningen til å takke hver og en av dere for å være en del av Fagerhaugskolene.

Det som begynte som en liten privat kristen skole med bare få elever og ansatte, har reist seg til å bli en solid privat grunnskole med 104 elever og 35 ansatte. Fagerhaug vil takke for bidragene fra ansatte, styret og Stjørdal Misjonskirke. Vår suksesshistorie forblir ufullstendig uten støtte fra alle foreldre som har vist oss tillit og valgt oss som skole. Deres krav, utfordringer og tilbakemeldinger har forbedret og utviklet oss.

Feiringen på 20 års jubileum begynte søndag den 07.11.21 med en gudstjeneste i Misjonskirke på Stjørdal. Deretter har vi hatt en markering sammen med elevene den 16.11.21. For å så avslutte med et arrangement for ansatte og utvalgte gjester. Veteraner, representanter for Stjørdal Misjonskirke, styret og ansatte fra den internasjonale skolen var å finne på gjestelisten. Det var god mat, musikk og taler.

Vi ser fram til et tett samarbeid med alle våre partnere og er klare til å ta fatt på de neste 20 årene.

Se bilder av feiringen i bildegalleriet nedenfor.

 

0 kommentarer